HomeBlog Latest posts six columns

Distinctively exploit optimal alignments for intuitive bandwidth. Quickly coordinate e-business applications through revolutionary catalysts for change.
11 Şubat 2021
Milli Akıllı Sayaç Sistemleri Projesi Haberleşme Ünitesi Taslak Şartnamesi GBF Süresi Uzatıldı
Milli Akıllı Sayaç Sistemleri Projesi Taslak şartnamelerinin haberleşme üniteleri de dahil olarak dokümanlar sayfasında yayınlanmıştı. Taslak şartname hakkında görüş bildirim süresi  uzatılmıştır. Görüşlerinizi  GBF görüş bildirim formunu doldurup e-posta ile 14.02.2021 tarihine kadar  iletebilirsiniz.  
5 Şubat 2021
Milli Akıllı Sayaç Sistemleri Projesi Haberleşme Ünitesi Taslak Şartnamesi Tamamlandı.
Milli Akıllı Sayaç Sistemleri Projesi Taslak şartnamelerinin haberleşme ünitelerine ait kısmı tamamlanmıştır.  Dokümanlar bölümü altından indirilebilecek taslak şartnamenin 21 ile 26. sayfaları arası ve ilgili tüm ekleri görüşe açılmıştır. Görüşlerinizi  GBF görüş bildirim formunu doldurup e-posta ile 10.02.2021 tarihine kadar  iletebilirsiniz.  
Milli Akıllı Sayaç Sistemleri Taslak Teknik  Şartnamesi Tamamlanmıştır
30 Aralık 2020
Milli Akıllı Sayaç Sistemleri Taslak Teknik Şartnamesi Tamamlanmıştır
Milli Akıllı Sayaç Sistemleri EPDK Ar-Ge Projesi kapsamında hazırlanan elektrik sayacı taslak şartnamesi tamamlanmış olup,  https://www.mass.org.tr/dokumanlar/  sayfamızda yayımlanmıştır. Taslak şartname ile ilgili görüş ve önerilerinizi dosya içinde yer alan GBF – Görüş Bildirim Formunu doldurarak info@mass.org.tr e-posta adresine10 Ocak 2021 tarihine kadar gönderebilirsiniz.
2. Faz Çalışmalarına Başlandı
9 Aralık 2020
2. Faz Çalışmalarına Başlandı
Milli Akıllı Sayaç Sistemleri 2.Faz Çalışmaları İle Devam Ediyor.
Siber Güvenlik Çalışmaları Başladı
16 Kasım 2020
Siber Güvenlik Çalışmaları Başladı
Siber güvenlik çalışmaları 1. oturumu 13.11.2020 tarihinde yapıldı. Siber güvenlik çalışmaları 2. oturumu 17.11.2020 tarihinde yapıldı.
2.Faz Komisyon Çalışmaları Başladı
16 Kasım 2020
2.Faz Komisyon Çalışmaları Başladı
Komisyon üyeleri konu hakkında bilgilendirilecektir.
1.Faz Raporlar Yayınlandı
4 Kasım 20200
1.Faz Raporlar Yayınlandı
Milli Akıllı Sayaç Sistemleri Projesinin 1.Faz çalışması tamamlanmıştır. İlgili raporlara sitemizde dokümanlar sayfasından ulaşabilirsiniz.
MASS Portal Son Veri Giriş Tarihi Güncellendi
28 Haziran 20200
MASS Portal Son Veri Giriş Tarihi Güncellendi
Bilindiği üzere MASS projesinde yer alan Sayaç, Modem, HeadEnd, Güvenlik ve Mevzuat komisyonları çalışmaları için tasarlanan online portal üzerinden tüm komisyon üyelerinin değerli bilgi ve görüşlerinin toplanması amaçlanmıştı. Komisyon üyelerinden gelen talep son veri giriş tarihi 05 Temmuz 2020 Pazar günü saat 23:59’a kadar uzatılmıştır.
MASS Projesi Tanıtıldı
15 Ocak 20200
MASS Projesi Tanıtıldı
Milli Akıllı Sayaç Sistemleri (MASS) Projesinin tüm komisyon üyelerine ve sektör paydaşlarına tanıtımı gün içinde konu bazlı farklı oturumlarda ELDER ev sahipliğinde gerçekleştirildi. MASS projesinin amacı ve projenin beklenen çıktıları geniş bir katılımcı grubu ile paylaşıldı. Proje kapsamında OSOS –  Otomatik Sayaç Okuma Sistemleri uygulamalarının daha geniş bir perspektifle değerlendirilerek, uçtan uca ölçüm sistemlerinin akıllı...